Celebrity

Në rast se nuk e dinit, Tina Turner hoqi dorë nga shtetësia e saj amerikane, dhe ja arsyeja pse


Nuk do të gënjej, megjithatë Zvicra duket e bukur. Duhet t’i dua ato Alpe.


Shiko të gjithë postimin ›

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.