bank robberyBibb CountyCentral GeorgiacrimefeaturedGAGeorgiaJeffrey LowdermaconMercer UniversityNewsWilliam Jeffrey Lowder Jr.

Fumbled The Re-Do! Burri nga Gjeorgjia tenton të mbajë të njëjtën bankë që grabiti 10 vjet më parë


William Jeffrey Lowder Jr.një burrë nga Gjeorgjia qendrore, kohët e fundit u deklarua fajtor për përpjekjen për të mbajtur nën kontroll njëjtë banka ku shkoi burgu për grabitje në vitin 2013.

I dyshuari u lirua pasi drejtuesi i bankës dha një lajm të papritur

41 NBC News raporton se incidenti ka ndodhur në fillim të këtij viti në Truist Bank në Bibb County, Ga.

Më 27 janar, Lowder thuhet se hyri në bankën Macon dhe i dha arkëtarit një shënim, ku shkruhej: “Paratë nga regjistri, pa pako ngjyrash, Na vjen keq!”

Treguesi e njoftoi Lowderin se nuk kishin një regjistër. Nga ana tjetër, 41-vjeçari vendosi të largohej papritur nga ambienti. Duhet të theksojmë se është e paqartë nëse Lowder ishte i armatosur gjatë tentativës për grabitje.

Përveç dorëzimit të planeve të grabitjes, Lowder duket se ishte disi i penduar, pasi – rreth një orë më vonë – ai thirri oficerin e tij të provës dhe rrëfeu gjithçka.

LIDHUR: Thuaj çfarë!? Burri nga Kolorado i akuzuar për grabitjen e një banke ndërsa mbante monitor të kyçit të këmbës

Një agjent i FBI thotë se fjalia e fundit e Lowder ishte qartësisht “Nuk mjaftonte një moment mësimor”

Menjëherë pas kësaj, autoritetet e morën në paraburgim Lowder-in, i cili kohët e fundit kishte mbaruar dënimin për grabitjen e tij në vitin 2013.

Sipas WSB-TV, agjentja speciale e FBI-së Keri Farley deklaroi se dënimi i tij i mëparshëm me burg “me sa duket nuk ishte i mjaftueshëm për një moment mësimor”. Oop!

Ajo gjithashtu theksoi, “Ai u kthye në rrugën e tij të grabitjes së bankës ndërsa ishte ende në lirim të mbikëqyrur për grabitjen e fundit të bankës që kreu.”

Tani që ai u deklarua fajtor, Lowder përballet me deri në njëzet vjet burg federal, të ndjekur nga tre vjet mbikëqyrje. Ai gjithashtu do të marrë një gjobë prej 250,000 dollarësh.

Vihet re se data e dënimit të Lowder do të bëhet më vonë. Megjithatë, specifikat rreth kësaj janë aktualisht të paqarta.

Nuk ka përditësime të mëtejshme për situatën në këtë moment.Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.