ayesha curryCelebsfeaturedjada pinkett smithJada Pinkett Smith Red Table TalkRed Table Talkriley currystephen curryviralviral video

Ayesha Curry shpreh keqardhjen për ‘ekspozimin e tepërt’ të vajzës së saj Riley në rrjetet sociale


Ayesha Curry po ndan njohuri se pse ajo është bërë më private në postimin e fëmijëve të saj në mediat sociale. Si Dhoma e hijes raportuar më parë, Curry ndan tre fëmijë me burrin e saj, lojtar NBA Stephen Curry.

LIDHUR: Steph Curry dhe Ayesha Curry pozojnë me fëmijët e tyre

Ayesha Curry detajoi vendimin e familjes së saj për t’u bërë më private pas pandemisë

34-vjeçari së fundmi është ulur për një intervistë ekskluzive me Insajderi. Gjatë bisedës, Curry shpjegoi se pandemia COVID-19 e vitit 2020 e shtyu familjen e saj të bëhej më private.

“Ne kishim një derë rrotulluese gjatë gjithë kohës…”

tha Curry, duke folur për jetën e familjes së saj para pandemisë.

Megjithatë, ajo shtoi se koha për veten i lejoi familjes Curry të “kuptonte se çfarë duam për jetën tonë” dhe “si të përmirësojmë veten”.

Curry detajoi publicitetin e saj të mëparshëm të vajzës së saj më të vjetër Riley

Për më tepër, Curry reflektoi duke postuar shpesh vajzën e saj tani dhjetë vjeçare Riley në mediat sociale. Autorja dhe personazhi i televizionit shpjegoi se nuk do ta publikonte aq shpesh vajzën e saj nëse do ta dinte atëherë atë që di tani.

“Kur filloi puna e mediave sociale, askush nuk e dinte se çfarë do të bëhej. Nëse do ta kishim ditur që në ditët se sa kaotike do ta bënte jetën, nuk mendoj se do ta kishim bërë…”

Megjithatë, Curry shpjegoi se ku ishin ajo dhe mendimet e burrit të saj gjatë asaj kohe.

“Por ne po jetonim vërtet jetën tonë atëherë. Dhe ne menduam, ‘Ky është fëmija ynë. Ne po sjellim fëmijën tonë me vete.’

Curry shpjegoi se tani ajo dhe bashkëshorti i saj janë të përqendruar t’u japin fëmijëve të tyre më shumë një fëmijëri normale, ndërsa ata vazhdojnë të “mësojnë” dhe të rriten si prindër.

“Ne po përpiqemi të kuptojmë se cili është ai ekuilibër. Thjesht mësoni ndërsa shkoni, apo jo?”

Ayesha Curry gjithashtu u kthye në paraqitjen e saj virale të 2019 ‘Red Table Talk’

Gjatë intervistës, Ayesha Curry reflektoi edhe për paraqitjen e saj të vitit 2019 në serialin e Jada Pinkett Smith në Facebook “Red Table Talk”.

“[The show] është redaktuar në një mënyrë që më bëri të tingëlloj i çmendur. Nuk është ajo që thashë, dhe konteksti ishte i çuditshëm. Po. Unë e mora atë personalisht.”

Si Dhoma e hijes e raportuar më parë, Curry u bë virale pasi thuhet se shpjegoi se do të ndihej e pasigurt për të mos marrë vëmendjen e mashkullit jashtë burrit të saj.
Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.