TVAndMovies

30 “Love & Death” Fakte Prapa Skenave Drejtpërdrejt nga Regjisori Lesli Linka Glatter


Për shkak të frikës së Elizabeth Olsen nga slitë, Love & Death e filmoi skenën në Episodin 2 vetëm një herë, dhe reagimi i saj i vërtetë bëri prerjen përfundimtare.


Shiko të gjithë postimin ›

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.