Yjet

Tolga flet për gruan e tij: “Gjendja psikologjike e Almedës është e rënduar” – .- Faqja Zyrtare


Aktori i njohur Tolgahan Sayışman, i cili u shfaq në Bebek një ditë më parë, deklaroi pas tërmetit dhe sjelljes së përmbytjeve në Turqi, gjendja psikologjike e gruas së tij Almeda Abazit u përkeqësua.

Duke thënë se do të shkojë në kontabilitet në javën e parë të Ramazanit, ai u pyet: “A keni marrë një masë paraprake për tërmetin?”. Ai iu përgjigj pyetjes si më poshtë:

“Edhe nëse shpëtoj familjen dhe veten time, mendja ime do të jetë një person që dua”.

Tolgahan Sayışman: Almeda'nın psikolojisi bozuldu

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button