Arts & Entertainment

Taylor Swift tha se ishte “e mbingarkuar” dhe i kishte munguar fansat “aq shumë” në natën e parë të turneut të Eras


Tani, me fillimin e turneut më në fund, fansat janë bërë edhe më të emocionuar – #erastourfits ka 114.4 milionë shikime në TikTok, dhe #glendaletstheeraastour tashmë ka 153 milionë shikime që nga e shtuna.

“Unë do të bëj një supozim të jashtëzakonshëm dhe do të them nëse jeni këtu sonte, ka një shans mjaft të mirë që keni bërë një përpjekje të konsiderueshme për të qenë me ne sonte,” Swift bëri shaka në fillim të natës.

Nuk ishte e vetmja pjesë e diskursit të mediave sociale që ylli foli në natën e parë të turneut të saj. Ajo inkorporoi trendin “Bejeweled” Vallëzimi TikTok në koreografinë e performancës dhe, gjatë rrëfimit të saj në mes të shfaqjes, Swift madje i ftoi fansat e saj për disa nga batutat që kanë qarkulluar në mediat sociale para fillimit të turneut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button