Celebrity

Taylor Swift po lavdërohet për këtë “gjest të vogël por me ndikim” të përfshirjes në turneun e saj të epokës


“Shokë jobinarë” 🥹❤️ Dëgjimi i Taylor Swift që përmend çdo gjë gjinore që lidhet me një turmë prej pothuajse 70 mijë njerëz është shumë zemre. Dikush në atë turmë ndihej i vlefshëm dhe kjo është gjithçka që ka rëndësi tani. https://t.co/WTrBR6e8s4Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button