Yjet

Krehja dëmton flokun! Ja si ta evitoni dëmtimin – .- Faqja Zyrtare


Pas larjes, por edhe kur janë që nganjëherë është problem krehja e problemeve.

Shpeshherë flokët edhe mund të dëmtohen gjatë krehjes, prandaj duhet pasur kujdes në këtë rutinë.

Ne do ju sjellim disa truke për të mos i lëkurës kur i krihni.

Pastrojeni krehërin mirë

Para se të bëni çdo veprim, pastroni krehërin mirë. Krehri duhet të kalojë një herë në javë, pasi i madh i baktereve, yndyra e pluhurit është shumë e rëndësishme.

Krihini flokët para dushit

Krehja e botës para dushit është shumë e rëndësishme dhe ka një sërë dobish. Flokët do të gjithë më të lirshëm, do të jenë më mirë dhe nuk do të këputen. Edhe yndyra e flokut do të jetë e gjithë njëlloj.

Mos i krihni flokët kur janë të lagur

Krehja e flokëve të lagur i dobëson ata. Megjithatë shumë persona e kanë të pamundur që të mos i krehin flokët pas shampos.

Këshilla më e mirë është që të përdorni shampon e duhur, balsam dhe maskë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button