Yjet

Kolaps bankar në ShBA, Sharon Stone thotë se humbi ‘gjysmën e parave’ – .- Faqja Zyrtare


Sharon Stone thotë se ajo “humbi gjysmën” e pasurisë së saj për një “gjë bankare”, me sa duket duke iu referuar ujit nga kolapsi i Silicon Valley Bank.

Aktorja, mori pjesë në një mbrëmje të paharrueshme në Beverly Hills të Fondit të Kërkimit të Kancerit të Grave të së cilës, ku ajo kishte marrë çmimin e Guximit dhe iu drejtua turmës së plotë me yje. Ajo foli për komentet dhe kontributet e saj në kërkimin e kancerit, duke futur në komentet e saj personale, duke përfshirë ato për financat e saj.

Ndërsa të gjithë të pranishmit që të dhurojnë më shumë për bamirësinë, ajo tha, duke qarë, “Unë e di se gjëja që duhet të marrësh dhe të kuptosh se si të dërgosh paratë është e vështirë. Unë jam një teknik idiot, por mundem të shkruaj një çek. Dhe tani, edhe ky është guxim, sepse e di se çfarë po ndodh. Sapo humba gjysmën e parave të mia për këtë gjë bankare dhe kjo nuk do të thotë se nuk jam këtu.”

Ajo nuk deklaroi saktësisht se çfarë “gjë bankare” do të thoshte, por më pak se një javë më parë, Silicon Valley Bank u rrëzua, duke shënuar përfundimin e dytë më të madh të bankës në historinë e SHBA. Ajo ka rezultuar në luhatshmërinë e tregut financiar. /Prive.al

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button