Celebrity

Gwyneth Paltrow adresoi reagimin e ashpër rreth zakoneve të saj “kufizuese” të ushqimit


“Pra, unë kam punuar me Dr. Cole për t’u fokusuar në ushqime që nuk janë inflamatore, kështu që shumë perime, perime të gatuara, të gjitha llojet e proteinave, karbohidratet e shëndetshme për të ulur me të vërtetë inflamacionin dhe ka funksionuar shumë mirë. Kjo është , ju e dini, bazuar në rezultatet e mia mjekësore dhe testimet e gjera që kam bërë me kalimin e kohës.”

Për atë që ia vlen, Gwyneth përshkruhet si një “mik i mirë” i Dr. Cole dhe Goop Press po boton librin e tij të ri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button