Celebrity

Dikush u përpoq të thërriste Quinta Brunson për historinë e shkollës Charter në “Abbott Elementary” dhe Quinta nuk po e kishte


@JeanneAllen je gabim dhe keq në kërkime. Kam ndjekur vetëm një charter për shkollën e mesme. Shkolla ime fillore publike u kalua në statut më shumë se një dekadë pasi u largova. Unë e doja shkollën time të mesme. Ajo shkollë tani nuk funksionon – gjë që ndodh shpesh me kartat.Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button