21 savageBig LattoCelebsfeaturedlattoLatto 21 SavageLatto billboardLatto mystery manlotteryLu Kala

Latto u përgjigjet kritikëve duke e quajtur atë një ‘zonjë’ dhe duke komentuar në ‘Lotari’ duke debutuar në numrin 83 në Billboard


Pavarësisht se çfarë thonë kritikët e saj, Latto’s këtu jashtë duke festuar sukseset e saj dhe duke bërë lavdinë e saj! Reperja, 24 vjeçe, iu përgjigj kritikëve që thërrisnin arritjen e saj dhe komentonin në thashethemet për jetën e saj të dashurisë në Twitter këtë javë.

LIDHUR: OH-KEY! Latto thotë se misteri i saj Bae mbulon të gjitha faturat e saj: ‘Kështu duhet të jetë’

Latto shpall ‘Lotarinë’ e bëri atë Billboard Hot 100 Debutimi

Biseda filloi pasi u publikua lajmi se kënga e re e Latto me LU KALA, “Lottery”, debutoi në numrin 83 në Billboard Hot 100 grafiku.

Ndërsa reperi i edukuar nga Atlanta festoi këtë arritje, disa përdorues të Twitter morën një moment për ta sulmuar atë për shkak se ishte “hyrja e saj e parë në një vit” dhe jo “pushimi”.[ing] top 50.”

Megjithatë, Latto nuk do t’i linte ata që urrejtën të merrnin më të mirën prej saj, pasi ajo u bëri të ditur se – pavarësisht nga çfarë mund të mendojnë kritikët – ajo ende po ecën më mirë se ata!

Një duartrokitje veçanërisht pikante erdhi teksa ajo citoi në Twitter personalitetin e mediave sociale Armon Wiggins, teksa tha se ishte “vërtetë e mërzitur nga [these] LOW LIFE GROWN A ** MEN” duke e rrëzuar atë. Ajo gjithashtu deklaroi, “Mfs nuk po bën gjysmën e asaj që po bëj, por duan që unë të turpërohem për arritjet e mia?” Oop!

Menjëherë pas kësaj, ajo tha se do të rikthehet para se të “kapë[es] një rast”, pasi ajo “përfundimisht do të krijojë një familje”.

Reperja mbrojti edhe lidhjen e saj me burrin e saj misterioz: ‘Jam prishur 2 VDEKJE!’

Ndërsa në këtë temë, duhet të theksojmë gjithashtu se Latto ka qenë i zënë duke duartrokitur në mediat sociale për një çështje tjetër.

Pasi ka shumë spekulime rreth misterit të reperit, një përdorues i Twitter vazhdoi të thoshte se ajo ka “luan dashnoren për 3 vjet”. Megjithatë, Latto sqaroi se ajo e shijon privatisht lidhjen e saj dhe për fat të mirë po “prishet 2 VDEKJE!”

Më në fund, ajo vendosi ta mbyllte bisedën duke njoftuar e lumtur: “Mirupafshim! Mashkulli im më hodhi poshtë!”

Çfarë mendoni për situatën e përgjithshme dhe a jeni këtu që Latto të duartrokas kritikët përmes mediave sociale?
Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button