accountantagentauditBusinessCelebsfeaturedfilmmakerfinancefinancesfiredIRSIRS agentmoneyphilanthropisttaxtax debttax returntaxesTyler Perry

Video: Tyler Perry kujton kohën kur pushoi nga puna të gjithë ekipin e kontabilitetit pasi zbuloi se IRS i kishte borxh 9 milionë dollarë në kthim tatimor


Tyler Perry zbuloi se dikur pushoi nga puna të gjithë ekipin e tij të kontabilitetit pasi mësoi se Shërbimi i të Ardhurave të Brendshme (IRS) i kishte borxh 9 milionë dollarë në deklarata tatimore.

Regjisori dhe filantropisti, i cili kishte qenë në pritje të një auditimi, ndau historinë në vitin 2022 Fitoni konferencën tuaj të kohës së lirëku ai diskutoi rrugëtimin e tij në karrierë dhe disa nga sfidat nga të cilat ka mësuar gjatë rrugës.

Perry kujton kohën kur agjenti i IRS “i fiksuar” synonte të ndiqte paratë e tij, duke nxitur një auditim

“Paratë nuk janë diçka që kisha, dhe askush nuk më mësoi se taksat duheshin paguar,” tha ai. “Unë nuk shkova në kolegj, por pagova për Harvard shumë herë në gabimet që bëra.”

Para një publiku live, Perry tregoi kohën kur një agjent i veçantë i IRS u fiksua me atë që Perry po bënte me paratë e tij.

Perry tha se auditimi zgjati për tre vjet, duke i kushtuar atij “qindra mijëra dollarë në kontabilitet”.

“Kështu që ky auditim vazhdoi për tre vjet,” tha Perry. “Unë po shpenzoj qindra mijëra dollarë në kontabilitet me kontabilistët për auditimin dhe jam duke u çmendur dhe kaq i frustruar.

Ne arrijmë në fund të auditimit dhe ata, IRS, më kanë borxh 9 milionë dollarë, “tha ai.

Kontabilistët ishin të ngazëllyer që raportuan të zhdukeshin 9 milion dollarë përpara se Tyler Perry t’i pushonte

Perry vazhdoi të thoshte se ekipi i kontabilistëve ishte i emocionuar kur e informoi atë se IRS i detyrohej në të vërtetë 9 milionë dollarë, të cilave ai u përgjigj duke i pushuar ata për shkak të mungesës së një sasie kaq të madhe parash.

“Të gjithë ikën! Më duhej të ndaloja së shkuari në bllokun H&R për taksat e mia në një moment,” tha ai me shaka me audiencën e konferencës, sipas Finurah.

Perry shtoi se ai “mësoi në progres dhe është në rregull”.

Perry thërret përvojën e të mësuarit të auditimit dhe thotë se ka ecur përpara, siç bën gjithmonë në biznes

“Më dëgjoni: Në biznes, është në rregull të bësh gabime. Është në rregull të mësosh. Ju duhet të mësoni, por mos lejoni që kjo të vazhdojë të ndodhë vazhdimisht. Kjo është një gjë për mua. Do të të lë të bësh një milion gabime, por nuk mund të bësh të njëjtën gjë pa pushim.”

Ai tha “kështu e drejtoj biznesin tim. Këtu është gabimi. Le ta rregullojmë; le të ecim përpara.” Perry shtoi se kishte hequr agjentin e IRS nga çështja dhe ishte zëvendësuar me një nga eprorët e tij.
Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button